Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us La Seu d'Urgell

Sant Jordi 2018

Publicat 04/04/2018

Coneixeu els personatges dels nostres llibres?

Sabíeu que la Nori Nosy és només el primer personatge de la col·lecció Many Monsters? Estigueu atents perquè molt aviat hi haurà més llibres protagonitzats per altres petits monstres, tots ells entranyables i amb unes habilitats monstruosament especials. 

Betty Sheep és l’adorable ovelleta negra que descobreix el món a mesura que creix juntament amb la seva inseparable amiga Catty. Sabíeu que la Betty té quatre germanes i un germà, però tots són blancs? 

Després de protagonitzar en solitari un bon grapat de llibres, en la seva última aventura la Gina Ginger està acompanyada d’en Charlie Chives, un veí nou amb una mascota molt acolorida i especial. 

Els Superkids, Holly i Billy, van més enllà dels seus llibres amb els seus increïbles superpoders. Sabíeu que són els protagonistes d’una sèrie d’animació exclusiva per als alumnes de Kids&Us? 

I per als més grans? La col·lecció Readers convertirà els lectors en els protagonistes d’històries fabuloses. Lectures plenes d’aventures i diversió. 

Si voleu conèixer els personatges dels nostres llibres, us podeu acostar al nostre centre Kids&Us, consultar la nostra Online Shop o visitar-nos al nostre estand de Sant Jordi el 23 d'abril al Passeig!​

Compartiu-ho >