Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us La Seu d'Urgell

Fun Weeks Easter 2017: Irish Luck!

Publicat 01/03/2017 per Laura Moliné

Les activitats de les Fun Weeks s’adrecen a nens i nenes de 3 a 7 anys (cursant de P3 a 2n), que dividim per franges d’edat (3 i 4 anys, i de 5 a 7 anys) i en grups de fins a un màxim de 10 infants per professor. D’aquesta manera assegurem que els nens puguin interactuar perfectament amb el professor i amb els seus companys.

CONTINGUT

Vine a la bonica illa verda d’Irlanda, la terra del trèvol, el Riverdance, la música celta i els descarats Leprechauns. Acompanya en Larry i en Liam mentre busquen el trèvol de quatre fulles. Vés amb compte amb en Larry, perquè és una mica bromista. Però si ajudes en Liam, potser podeu arribar a guanyar la loteria!

ACTIVITATS

Totes les activitats que duem a terme durant les Fun Weeks són íntegrament en anglès, estan relacionades amb la temàtica setmanal i es divideixen en set grans blocs:

1. Activitats de psicomotricitat: Farem jocs a través dels quals els nens podran córrer, saltar i dur a terme un seguit d’activitats que permetran una bona interrelació i fomentaran el treball en equip.

2. Taller de teatre: A través de cançons, moviments i balls relacionats amb la temàtica, muntarem diverses representacions adaptades a l’edat dels nens i nenes de cada grup. Aquesta activitat els ajudarà a contextualitzar el vocabulari i les expressions que van aprenent. A més, tindran l’oportunitat de posar-se en la pell dels personatges i viure en primera persona les seves intrèpides aventures.

3. L’hora del conte: Pensem que l’ús del conte és clau i essencial a l’hora d’aprendre un idioma. La història que hem creat s’ha adaptat a cada grup d’edat, i ofereix una manera divertida i entretinguda d’aprendre estructures, sons i vocabulari. Durant aquestes Fun Weeks, com fem en totes les Fun Weeks, explicarem, aprendrem i representarem contes.

4. Manualitats: Farem manualitats inspirades en la temàtica de la setmana.

5. Mercat: Organitzarem un “mercat” on els nens i les nenes podran comprar l’esmorzar amb uns diners molt especials, i sempre fent servir les expressions adequades. D’aquesta manera, faran servir l’anglès en un context real molt útil per a la seva adquisició de l’idioma.

6. Cançons temàtiques: Es tracta, sens dubte, de l’activitat amb més acceptació de les Fun Weeks. Totes les cançons es creen i composen seguint sempre la temàtica de la setmana, i s’adapten a cada grup d’edat.

7. Llibre de classe: quadern temàtic que els nens i nenes completen durant la setmana.

 

DATES I HORARIS

La Fun Week de Nadal es durà a terme del dilluns 10 d’abril al dijous 13 d’abril. L’horari de les activitats serà de 9 h a 13 h, tot i que per facilitar-vos tant l’arribada com la recollida dels nens, l’horari de recepció serà a partir de les 08:30 h, i la recollida es podrà fer fins a les 13:30 h.

 

PREUS

75 € alumnes Kids /  85 € no alumnes*.

* Descompte en el preu per a germans.

 

INSCRIPCIONS

Si esteu interessats en les inscripcions, o si simplement voleu més informació, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Compartiu-ho >