Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us La Seu d'Urgell

Prepara't per a un estiu ple d'emocions amb Kids&Us!

Publicat 11/05/2017 per Laura Moliné

Aquest estiu, tots els nostres alumnes també podran gaudir de les nostres Fun Weeks!

Les activitats de les Fun Weeks s’adrecen a nens i nenes de 3 a 7 anys, que dividim per franges d’edat (3 i 4 anys (havent cursat P3 i P4), 5 a 7 anys (P5, 1r i 2n)) i en grups de com a màxim 10 infants per professor. D’aquesta manera, assegurem que els nens puguin interactuar perfectament amb el professor i amb els seus companys.

CONTINGUT

Del 26 al 30 de juny: Very Important Pets

Qui ha dit que la vida d’una mascota és fàcil? Pregunta-li al Barry, el peix tropical cansat d’esquivar el gat Cassie que no para d’intentar atrapar-lo. I ja veuràs què haurà de suportar en Jack del bèstia del seu amo, en Charlie. Si el Barry i el Jack no et convencen, descobreix què passa quan una tortuga, un camaleó, hàmsters i periquitos fan una cursa al jardí del darrere. Guanyarà la cursa l’equip dels “lents però constants” o arribarà primer algun trampós? Vine i descobreix el món animal durant la Pets Fun Week. (Els animals parlen 100 % en anglès).

Del 4 al 8 de setembre Ancient Egypt

L’antic Egipte era una civilització fascinant i molt interessant. Aquesta setmana descobrireu la importància dels gats a l’antic Egipte, i també la història d’Isis i Osiris. I serà molt emocionant explorar una piràmide egípcia i seguir les pistes que us guiaran cap a un tresor o, qui sap, potser cap al perill.

ACTIVITATS

Durant les Fun Weeks, durem a terme diverses activitats, exclusivament en anglès, que dividirem en sis grans blocs:

Activitats de psicomotricitat: Farem jocs a través dels quals els nens podran córrer, saltar i dur a terme un seguit d’activitats que permetran una bona interrelació i fomentaran el treball en equip.

Taller de teatre (Performances): A través de cançons, moviments i balls relacionats amb la temàtica, muntarem diverses representacions adaptades a l’edat dels nens i nenes de cada grup. Aquesta activitat els ajudarà a contextualitzar el vocabulari i les expressions que van aprenent. A més, tindran l’oportunitat de posar-se en la pell dels personatges i viure en primera persona les seves intrèpides aventures.

L’hora del conte (Story time): Pensem que l’ús del conte és clau i essencial a l’hora d’aprendre un idioma. La història que hem creat s’ha adaptat a cada grup d’edat, i ofereix una manera divertida i entretinguda d’aprendre estructures, sons i vocabulari. Durant les Fun Weeks d’estiu, com fem en totes les Fun Weeks, explicarem, aprendrem i representarem contes.

Manualitats (Handicrafts): Farem manualitats inspirades en la temàtica.

Mercat (Market): Organitzarem un “mercat” on els nens i les nenes compraran l’esmorzar amb uns diners molt especials, i sempre fent servir les expressions adequades. D’aquesta manera, faran servir l’anglès en un context real molt útil per a la seva adquisició de l’idioma.

Cançons temàtiques (Songs): Es tracta, sens dubte, de l’activitat amb més acceptació de les Fun Weeks. Totes les cançons es creen i componen seguint sempre la temàtica de la setmana, i s’adapten a cada grup d’edat

Llibre de classe (Fun Book): Quadern temàtic que els nens i nenes faran durant la setmana.

DATES I HORARI

Les Fun Weeks d’estiu tindran lloc durant les dates següents:

Setmana del 26 al 30 de juny.

Setmana del 4 al 8 de setembre.

L’horari de les activitats serà de 9 h a 13 h, tot i que per facilitar-vos tant l’arribada com la recollida dels nens, l’horari de recepció serà a partir de les 08:30 h, i la recollida es podrà fer fins a les 13:30 h.

PREUS

85 € alumnes Kids /  95 € no alumnes*.

* Descompte en el preu per a germans.

INSCRIPCIONS

Si esteu interessats en les inscripcions, o si simplement voleu més informació, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Compartiu-ho >