Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us La Seu d'Urgell

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Susana

  Susana

  Hola! Sóc la Susana i vinc de Barcelona. Vaig pujar a la Seu perquè m’agrada viure a la muntanya i, al cap de poc, van obrir el Kids&Us. Jo hi havia treballat a Barcelona com a monitora, i, com a professora, també m’agrada molt. A més, hi dedico unes hores a la coordinació pedagògica. De professió, sóc psicòloga i una de les coses que he après amb el meu treball amb infants és que la millor forma d'aprendre és gaudint amb el joc. Ells gaudeixen i jo també! A més, el vincle que fan amb la professora també és molt important perquè vulguin parlar amb nosaltres. Per altra banda, el meu pare és anglès, i això fa per a mi sigui molt natural parlar als infants en aquesta llengua.

 • Carlota

  Carlota

  Hola! Sóc la Carlota i sóc de Barcelona. Estic vivint a La Seu des de fa tres any. Sóc guia de muntanya. Vaig fer un curs de monitora de lleure a Londres, un curs que em va aportar molt. El que gaudeixo més de tot és la possibilitat d’augmentar la curiositat en els nens a partir de les diferents llengües i cultures. Les cançons, els jocs i els balls són les millors activitats per connectar amb els nens i que ells aprenguin jugant!

 • Annebel

  Annebel

  Hola! Sóc l'Annebel i sóc dels Països Baixos. Visc a la Seu des que tinc 3 anys, però l'anglès (entre d'altres llengües) sempre ha estat part del meu creixement. De fet, els nens pensen que parlo només anglès!, i això també fa que l'aprenentatge sigui millor. M'encanta veure com els nens tenen la curiositat d'aprendre, les ganes que tenen d'escoltar el conte, de cantar, de ballar i de jugar. També veure el seu progrés dia a dia és una motivació molt gran per a nosaltres i per a ells per seguir aprenent i que cada cop entenguin més la llengua i amb més facilitat.

 • Ana

  Ana

  Hola! Sóc l’Ana i sóc de València. Sóc mestra d’Educació Primària amb especialitat d’anglès, i tinc experiència a escoles i acadèmies. Des de sempre, he estat molt interessada en el tema de les llengües i les cultures, ja que el meu pare es polonès i tinc família a diferents països. A més, fa 2 anys em vaig especialitzar i vaig estudiar un màster d’Educació Bilingüe. M’encanta ser mestra d’anglès i fomentar la motivació i l'interès per aprendre la llengua a través de jocs, cançons i activitats divertides.

 • Fàtima

  Fàtima

  Hola, sóc la Fàtima! Alguns de vosaltres ja em coneixeu de cursos anteriors. Sóc professora de secundària, amb titulació AICLE (Aprenentatge Integrat de Contingut i Llengües Estrangeres) i he impartit classes d’anglès en centres de primària d’altres comarques. M’encanta ser mestra d’anglès i veure com els nostres alumnes gaudeixen aprenent-lo de forma natural amb la nostra metodologia. Actualment la meva formació pedagògica via universitària segueix en curs amb l’objectiu d’oferir el millor procés d'ensenyança-aprenentatge.

 • Laura

  Laura

  Hola! Sóc la Laura, la directora de Kids&Us La Seu, però també sóc professora d’un parell de grups, i faig substitucions puntuals. Vaig estudiar Traducció i Interpretació, i abans de començar el projecte havia treballat com a professora d’anglès en diverses escoles i empreses de Barcelona. El més gratificant de la feina és sens dubte veure’ls aquells preciosos somriures, veure’ls gaudir, aprendre d'ells i, evidentment, veure tot el que aprenen amb nosaltres a través del joc. M’he arribat a emocionar fent classes a infants de tan sols 2 anys, en veure com m’arriben a entendre i com interactuen amb mi en anglès: és fascinant!

Compartiu-ho >