Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us La Seu d'Urgell

Us presentem les Cool Off, les colònies d'estiu de Kids&Us!

Publicat 28/02/2018

Les colònies en anglès Cool Off by Kids&Us estan pensades perquè els vostres fills gaudeixin d’una autèntica experiència d’immersió lingüística sense sortir a l’estranger. S’adrecen a alumnes Kids&Us que estiguin cursant el nivell de Marcia o superior, i que hagin nascut entre els anys 2004 i 2010. D’aquesta manera els nostres alumnes podran treure el màxim profit d’una setmana d’activitats i aprenentatge adequats al seu nivell d’anglès.

El Departament Pedagògic de Kids&Us estructura el programa d’activitats de les Cool Off en quatre eixos: lúdic, esportiu, artístic i quotidià, i garanteix la convivència dels alumnes en un entorn 100% en anglès.

Tres allotjaments i una nova temàtica

Aquest estiu estrenem casa a Madrid i arribem per primera vegada al nord d’Espanya, amb una casa de colònies a Cantàbria. A Catalunya continuem al Molí de la Riera, a Sant Pere de Torelló.

Durant les anteriors edicions de les Cool Off, la imaginació ens ha dut per tot el món: hem conegut la tribu dels massais, ens hem divertit amb el carnaval del Brasil i hem viatjat a la Polinèsia, entre d’altres. En aquesta ocasió ens hem proposat conèixer a fons un dels indrets més calorosos i fascinants del planeta: el Gran Desert del Sàhara. Aquest estiu viatjarem amb la nostra caravana a través de dunes infinites, descobrirem tots els secrets que amaga el desert i farem un munt de jocs i activitats per conèixer de primera mà l’estil de vida i la cultura dels seus habitants.

Així doncs les Cool Off ens transportaran a un nou racó del món sense moure’ns d’un entorn que ofereix tot el necessari per aprendre i passar-ho bé. Des de Cantàbria, Catalunya o Madrid, els nostres alumnes posaran en pràctica tot el que han après a Kids&Us durant el curs i viuran una experiència inoblidable.

Trobareu tota la informació sobre les dates i els allotjaments a http://www.kidscooloff.com

Si hi teniu interès, feu-nos-ho saber i us n'informarem, o podem mirar d'organitzar una reunió informativa sobre aquestes colònies al nostre centre.

 

Compartiu-ho >