Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us La Seu d'Urgell

Viu la màgia de Nadal a la nostra Christmas Fun Week!

Publicat 23/11/2017

Què és la Christmas Fun Week i en què consistirà?

 

Seran dies plens d’activitats exclusives de Kids&Us, en què nens i nenes de 3 a 7 anys, juntament amb les teachers, aprendran en companyia de flocs de neu, rens, ants i molts d’altres personatges nadalencs entranyables. Les Fun Weeks de Kids&Us permeten continuar en contacte amb l’anglès en períodes no lectius, com pot ser Nadal. El centre Kids&Us s’omplirà d’activitats didàctiques úniques i originals 100% en anglès, desenvolupades  exclusivament pel Departament Pedagògic de Kids&Us. Els nens i nenes faran un munt d’activitats que els ajudaran a assimilar el vocabulari i les estructures de manera natural, i així aprendran anglès amb l’ajuda de la màgia de Nadal.

 

Quina temàtica es farà?

Winter in Alaska

Ja ha arribat l’hivern a Alaska i tots els animals esperen el Nadal. Vols ajudar els llobatons a buscar quin animal té el nas vermell? Potser és en Marvin, l’ant rondinaire? A ell no li agrada el  Nadal, però tots els altres animals aniran a la festa per celebrar-lo. Vine i descobriràs com és que en Nathan té un nas tan especial i també com es pesca al gel. Veuràs llops i ants, morses, àligues, orques, óssos polars i, per descomptat, Santa Claus i en Rudolf. Vine a descobrir Alaska i celebra Nadal amb nosaltres!

 

Com ens organitzarem?

Farem la Christmas Fun Week els dies 2, 3, 4 i 5 de gener. L’horari de les activitats serà de 9 h a 13 h, tot i que per facilitar-vos tant l’arribada com la recollida dels nens, l’horari de recepció serà a partir de les 08:30 h, i la recollida es podrà fer fins a les 13:30 h. Durant aquesta estona els nens estaran amb un/a professor/a mentre llegeixen, dibuixen o miren alguna pel·lícula en anglès.

 

Ja falta molt poc per a les màgiques Christmas Fun Weeks!  Vine a veure’ns a Kids&Us La Seu d’Urgell i reserva la teva plaça abans que s’ acabin.

Christmas Fun Weeks by Kids&Us!

And……Let it snow!

Compartiu-ho >