Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us La Seu d'Urgell
Carregant...

Actualitat

Kids&Us reuneix 1.000 persones a Sevilla

Kids&Us reuneix 1.000 persones a Sevilla

Publicat el 10/04/2019

“Ells tenen el potencial. Nosaltres tenim la fórmula”. Aquest és el lema de la nova campanya The English Formula de Kids&Us per al curs 2019-2020. Amb aquest lema, la campanya publicitària que començarà al maig pretén destacar la combinació guanyadora del mètode Kids&Us que aprofita les qualitats innates d’aprenentatge que tenen els nens i nenes en néixer i les potencia amb la seva metodologia pròpia, natural i adaptada al creixement dels petits.La presentació de la campanya realitzada per Susanna Sala, Directora Creativa, va tenir com a moment estel·lar l’actuació musical amb la cançó de campanya Essentially Us, que va fer aixecar de la butaca tots els assistents.

Kids&Us La Seu d'Urgell, centre examinador oficial del Trinity College of London

Kids&Us La Seu d'Urgell, centre examinador oficial del Trinity College of London

Publicat el 18/03/2019

Des d'aquest any, comencem a preparar alumnes i es podran presentar a les proves oficials del Trinity College of London a la nostra escola. 

Que arriba l’estiu!

Que arriba l’estiu!

Publicat el 14/03/2019

Bé, potser ens hem passat una mica amb el títol, però ja tenim a punt les inscripcions per les colònies d’estiu en anglès sense viatjar a l’estranger, les Cool Off de Kids&Us. Continua llegint perquè tenim tota la informació que necessites saber.

Primavera d'aventures amb les Easter Fun Weeks de Kids&Us!

Primavera d'aventures amb les Easter Fun Weeks de Kids&Us!

Publicat el 11/03/2019

S'acosta Setmana Santa, comença el bon temps i arriben les Easter Fun Weeks a Kids&Us La Seu d'Urgell! Prepara't per a unes vacances plenes d'emocions i diversió amb activitats 100% en anglès. 

Període de tutories obert!

Període de tutories obert!

Publicat el 20/02/2019

Durant el mes de febrer, Kids and Us ofereix tutories a totes les famílies que així ho desitgeu. D'aquesta manera, podeu conèixer l'evolució del vostre fill/a i aclarir dubtes directament amb la seva professora.  

Who wants to be a Little Chef?

Who wants to be a Little Chef?

Publicat el 12/02/2019

Per al proper divendres 22 de febrer hem preparat un taller de cuina en família a Kids&Us. En aquesta sessió prepararem "Mini pizza snacks", una bona proposta per a un divendres al vespre, que segur que gaudiran molt si l'han preparat ells!